Sunday, May 30, 2021

Hol és hogyan tölthet le edzésfilmeket a judóról és a szambóról.

Hol és hogyan tölthet le edzésfilmeket a judóról és a szambóról.

 

 A Callista film új szolgáltatást nyújt, amellyel 10 percen belül filmeket vásárolhat és kaphat. Bármelyik produkciót letöltheti a számítógépére. A filmek letöltésével bizonyos előnyökhöz juthat. Most már kizárhatja a csomag postai kézbesítését.
1.    A szállítási sebesség növekedése. A postai csomagküldés 7-10 napot vehet igénybe, és néhány országban még ennél is tovább tarthat. Egy filmet 10 perc alatt letölthet és megkaphat.
2. Néha a postai kézbesítés során a csomag megsérülhet. Ez ritka, de előfordul. Letöltéskor ez nem történhet meg.
3.    Valódi megtakarítás. Csökkenti a filmek költségeit, mert nem kell aggódnia a postaköltségek és a rezsiköltségek miatt. Ugyanennyi pénzért nem egy, hanem két vagy három filmet is vehetsz. Sokan már megtették.
4.    Igazi kényelem. Bárhonnan letölthet filmet, ahol van internet-hozzáférése. Nem kell egész nap a postára menned, vagy a futárra várnod, hogy megkapd a csomagodat. Egyszerűen nem kell várnia. Vásárlás, letöltés és megtekintés.
5.    Világjárvány idején a határok és a légi közlekedés lezárulhat. Ha postai úton kapja meg a küldeményt, a zárt határok és a megszakadt kommunikáció sok kellemetlenséget okoz. Nem lesz ilyen, amikor letölt egy videós terméket. A letöltésnek nincsenek határai.
6.    Nemcsak videók, hanem nyomtatott termékek letöltése is lehetővé vált. Rengeteg nyomtatott termékünk van, amelyeket letölthet a számítógépére, és díszítheti a szobáját.
7.    Lehetőség van a filmekben nem szereplő videoanyagok rendelkezésre bocsátására. Rengeteg anyagunk van, amit megnézhetsz. A filmeket gyakran vágják a felvételekből, és sok epizódot törölnek.
8.    Az eredeti változatot szerezze be, ne a hamisítványt. A filmjeinknek számos változata kering az interneten. Sok másolatot megvágnak és a teljes filmként adják tovább. A Callista film biztosítja, hogy a teljes filmet megkapja.
9.    Szerezzen be minőségi terméket. Mint már említettük, filmjeinknek számos változata kering az interneten. Nemcsak hiányosak, de a minőségük is visszataszító. Garantáljuk, hogy az eredeti minőségét kapja.
10.    Pénzvisszafizetési garancia. Ha valami rosszul sült el, visszakaphatja a pénzét.
Az egyetlen probléma a lassú internet lehet.
Minden film egy zip-archívumba van csomagolva. A letöltési idő általában 5-7 percet vesz igénybe. A termék minimális ára 1,49 $, a maximális ára pedig 7,99 $. Az egész eljárás minimálisra egyszerűsödik. Fel kell menni az oldalra, kiválasztani egy filmet, kártyával fizetni, letölteni a zip fájlt, kicsomagolni a számítógépre és megnézni a filmet. Akár edzés közben is végezheti. A helyszín címe: https://gumroad.com/kallista
További információkért látogasson el a következő weboldalra: https://kfvideo.ru/ https://kfvideo.com/.
Tisztelettel a szamba és a dzsúdó minden szerelmesének, a "Callista Film" Dmitrij Avenirovics Pavlov főigazgatója.



Hol és hogyan tölthet le edzésfilmeket a judóról és a szambóról.

No comments:

Post a Comment